App en Adverteren

Hockeyoefening.nl is een gratis website voor iedereen. Voor trainers, coaches of gewoon enthousiaste ouders, broertjes en zusjes die meer willen weten van het spelletje. Naast de website hebben wij ook een heel actief Instagram account en een Facebook pagina. Om deze website voor jullie te voorzien van leuke en nuttige informatie stel ik mijn eigen kennis en repertoire aan oefeningen beschikbaar. Ook de input van andere trainers of coaches en het kijken naar wedstrijden en Youtube filmpjes gaat op termijn van belang zijn om deze website actueel en uniek te houden. Daarnaast heb ik nog een ander doel, dat ik in combinatie met deze website, wil bewerkstelligen. Een gratis App voor iedereen.

App

Zou het niet fantastisch zijn als je alle informatie die je op deze website lees ook direct en simpel op je telefoon kan bekijken via een gratis app? Vlak voor je training nog even snel de ins en outs bekijken van die ene techniek, inspiratie opdoen voor die oefeningen die je met je team wilt doen. Of als coach nog wat aanvullende wedstrijdgerichte tips kunt opzoeken?

Het lijkt mij geweldig om dit te kunnen bewerkstelligen. Een gratis app voor elke hockeyliefhebber.
adverteren, app, help

Adverteren

Om de App te realiseren is een flinke investering nodig. De navraag bij gespecialiseerde bedrijven in applicatie ontwikkeling leverde een schatting van € 10.000 – € 15.000 op voor het bouwen van de App en een maandelijks bedrag ter onderhoud ervan. Voor een simpele hockeyliefhebber is dat wel wat te gortig. Maar de mogelijkheid om bedrijven te laten adverteren en op die manier mijn doel te bereiken wil ik wel aangaan.

De website biedt adverteerders een mooi platform om hun reclame op te zetten en ook de Instagram en Facebook zijn hiervoor uitermate geschikt. Op dit moment (28-02-2019) komen er dagelijks zo’n 25-100 mensen op de website en heeft het Instagram account meer dan 3000 volgers. Ook worden de berichten op Instagram veelvuldig geliked en bekeken.

Mogelijkheden

Adverteerders die interesse hebben om hun reclame te verspreiden via Hockeyoefening.nl kunnen mailen naar info@hockeyoefening.nl. Op dit moment zijn er nog geen reclames te zien en liggen alle mogelijkheden nog volledig open. De doelgroep is natuurlijk iedereen die iets met hockey te maken heeft en is niet leeftijdsgebonden. Tot op zeer respectabele leeftijd kan aan hockey worden deelgenomen op vele manieren.

Reacties zijn gesloten.