Inspeel oefening

Deze pagina bevat allemaal verschillende inspeel oefeningen. Hier kan je inspiratie op doen om een training samen te stellen aan de hand van door jou uit te zoeken oefeningen. Heb je zelf een hele leuke inspeel oefening bedacht of laatst bij je eigen training gedaan? Teken de oefening, geef een korte beschrijving en mail dit naar info@hockeyoefening.nl!

Welke opbouw moet ik hanteren?

Om een training samen te stellen is het handig om een structurele opbouw te kiezen. Deze opbouw bestaat altijd uit vier onderdelen. Deze onderdelen hoeven niet hetzelfde onderwerp te hebben en kunnen ook in lengte van elkaar verschillen. De vier onderdelen zijn:

Welke oefening je voor een onderdeel wilt gebruiken is volledig aan jou om te beslissen. Je kan een inspeel oefening kiezen die je leuk vindt of heel gericht een thema kiezen aan de hand van je jaarplan en daar een oefening voor je training bij zoeken. Aan de hand van de onderstaande legenda zijn de oefeningen ook makkelijk af te lezen. Ook staan er altijd wel een paar tips waar je op kan letten. Op alle oefeningen is sowieso een bepaalde techniek van toepassing met bijbehorend de houding. Besteed daarbij ook extra aandacht aan het voetenwerk.
pion, spelers, banden, goaltjes, balkjes, lopen met de bal, spelen van de bal, lopen zonder bal, inspeel oefening, thema oefening, partijvorm

Inspeel oefening (en)

Kies hieronder je oefeningen. De oefening kan je openen door op de naam “oefening” te klikken. De oefening is ook direct te downloaden of te printen.

Inspeel oefening(en)

Oefening 1 door de bal heen Oefening 2 slalom Oefening 3 passing
Oefening 4 passing Oefening 5 passing Oefening 6 passing
Oefening 7 schieten Oefening 8 vlinder Oefening 9 passing
Oefening 10 passing Oefening 11 doorbewegen Oefening 12 doorbewegen
Oefening 13 schieten cirkel Oefening 14 lopen met de bal Oefening 15 passing
Oefening 16 ingedraaide aanname Oefening 17 passing Oefening 18 ingedraaide aanname
Oefening 19 Mijnenveld Oefening 20 Tip-in Oefening 21 lopen met de bal

Reacties zijn gesloten.